tirsdag 17. februar 2015

Över gränsen

VTB-bilen og VTB-sjåføren har no vore i/på Finnskogen for fyrste gong, og me passerte både Tussevangen, Tobakksmyrvegen, Svullrya og Rotnemo før fyrste delmål blei nådd: Riksgrensa. På veg til Torsby, utpeikt som lunsjstad, har me køyrd forbi mange tre og nokre få hus. Ikkje ulikt eit landskap me kjenner godt. Men triveleg er det, sjølv om det ikkje er så eksotisk for ein vesttele. No forlet me parkeringsplassen på Coop i Torsby og set kursen mot hotellet i Borlänge.

De lurar kanskje på korleis det går med Magnus? Han har det fint. Seier ikkje så mykje, men smiler. Han er godt publikum, som dei seier. 

I dagens VTB kan de lesa om kva forventningar han har til VM. Den ekte Magnus er nemleg alt på plass i Falun. Det er langt frå sikkert at han får gå, men han har tenkt å gjera valet vanskeleg for sjefane. Me kryssar fingrane for at han slår til på trening og dankar ut minst to av dei andre slik at han får plass blant dei fire som skal gå. (For det er vel for gale å håpe at to av dei andre skal bli sjuke/skade seg litt ...) Les intervjuet med Magnus Krog her








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar